Posted by: remembering7 | September 28, 2008

Cazul X – 18


Notă informativă dată de “Eremia Augustin” pe stradă (05.02.1960). (…) este totuşi concentrat militar dar pentru că are un scris frumos este reţinut la comisariatul militar şi se cer referinţe la Uniune pentru a lucra ca furier al comisariatului. Referinţele i le-a dat Pavel Crişan.

„Eu nu sunt de părere ca (…) să fie încadrat în personalul de serviciu al comisariatului. Cu tot scrisul lui frumos, cu toată munca, nu este vrednic de a i se acorda încredere. Oricum, într-o asemenea unitate militară sunt lucrări care nu trebuie cunoscute şi lucrate de unul ca (…) care nu inspiră nici încredere şi nici garanţia necesară.”

Acelaşi “Eremia Augustin” la casa conspirativă “Botev” (09.01.1961) relatează o discuţie avută cu Pavel Crişan cu referire la (…), Coroian, şi Amariei care sunt influenţaţi de Pavel Crişan prin libertinajul lui. În schimb este apreciat Popa Dumitru care lucrează frumos, nu deranjează. (…) a făcut fără să întrebe nişte statistici cu câte hârtii n-au fost rezolvate de Departamentul Cultelor sau câţi au fost daţi afară anul trecut. A deranjat sistemul.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: