Posted by: remembering7 | October 12, 2008

Cazul X – 32


Supravegherea cu Tehnică Operativă este folosită din plin, convorbirile telefonice sunt interceptate. Într-o notă informativă (21.01.1985) “Aiten” descrie cum a fost percheziţionat (…) pe stradă şi i-au găsit o agendă cu toate numele din reţeaua de tipărire şi distribuţie precum şi sumele plătite sau încasate din diverse locuri. Pe baza datelor din agendă Securitatea Bucureşti trimite o echipă de control flagrant la Buletinul Oficial. Dosarul lui (…) cuprinde o notă despre controlul la Buletinul Oficial. Sunt incluse şi declaraţiile luate lucrătorilor de la Buletinul Oficial legat de tipărirea peste număr. Întreaga poveste se lasă cu concedieri la BO.

(…) este şi el concediat. Pentru o vreme. Apoi mutat consilier la Conf Bucureşti. Într-o notă dată de “Florescu Liviu” [coleg cu (…)] la locul “Turn” (06.07.1987) se spune că acum girează pe Dan Viorel la Tîrgovişte şi pe Breja Alexandru la Alexandria. Acelaşi “Florescu Liviu” la locul “CEC” (26.10.1985), dă o notă despre publicaţiile recente.

Notă ofiţer: Informatorul lucrează împreună cu (…) ca pastor. Atenţie că Popa Dumitru intenţionează să-l aleagă pe Coconcea în conducerea Conferinţei Bucureşti. Am indicat Departamentului Cultelor să nu aprobe acest lucru.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: