Posted by: remembering7 | December 14, 2008

Cazul X – 34


 

 NOTA

in legatura cu activitatea tipografica a dl.(…)

De citeva saptamini umbla foarte intunecat si de cite ori il intreaba cite cineva, daca vor iesi si agendele pe anul acesta spune ca este zapada si ca nu poate duce hirtia la tipografie.

La fel umbla si presedintele. intunecat si ingrijorat, si foarte nervos de nu-i intra nimeni in voie.

Saptamina aceasta (14 -18 dec. a.c.) a fost din nou intrebat (…) de diversi si a spus ca nu poate tipari agenda pentru ca  nu poate duce hirtia la tipografie.

Intimplator zilele acestea am auzit o discutie intre el si inca un angajat [nu stiu cine a fost pentru ca nu a vorbit de loc ci numai a ascultat ce spunea (…) si erau in alta incapere] ca la tipografie au fost citeva persoane interogate si intrebate in legatura cu agenda (cei care lucreaza la ea), ca s-au luat din foile tiparite, pentru ca inca nu se ajunsese la taiere si copertare, si ca li s-a spus ca a fost oprit (…) pe strada si perchezitionat si s-a gasit asupra lui un carnet in care avea insemnari cati bani si la cine a dat pentru ca sa poata face agenda si ca ei trebuie sa recunoasca ca au primit bani, si ca in tipografie acum (…) este privit ca cel care i-a bagat pe ei in buclucul acesta.

Bineinteles ca (…) va cauta sa spuna ca presedintele nu stie nimic si ca pentru aceasta problema este numai el vinovat, dar in anii din nainte presedintele a stiut si a patronat toata aceasta problema, mai ales ca s-au lucrat la sediul Cultului, si au fost taiate si copertate in incinta institutiei iar presedintele a stiut toata aceasta problema.

Presedintele stie de toate problemele care se fac ilegal in cult, dar atunci cind sint prinse el neaga ca stie pentru ca asa a facut mereu si i-a mers si nu a patit nimic, spera ca si de data aceasta sa scape si cel pedepsit sa fie (…) care a facut efectiv aceasta lucrare, dar numai cu stirea presedintelui. Presedintele are un cumnat la Ploiesti numit Sersea Pompilian care vine regulat la (…) si spune in gura mare ca presedintele l-a trimis ca sa ii dea (…) Curierul Adventist, altadata Calendare iar alta data vine dupa Agende (toate acestea bineinteles din plusuri).

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: