Posted by: remembering7 | April 11, 2009

Cazul Z – 20 Ceauşescu “sclerozat”


Notă (…) nr. 013, la casa Silvia (27.01.1989) despre discuţia cu Palade Petru, Lovin Costică, şi Isăilă Claudia, secretară la Conferinţa Bacău.

„Palade Petru spunea că a ascultat cuvântarea unei persoane ce îndeplineşte o importantă activitate de stat în ţara noastră cu ocazia zilei sale de naştere, dar nu a auzit nimic nou, afirmând că acesta s-a ’sclerozat’ cu totul, îi place sa-l laude toţi dar ceva bun pentru poporul ăsta nu face, spunând în continuare că el oare nu vede că poporul ăsta ’moare de foame’ şi că cuvântările sale sunt ’minciuni goale’? Lovin Costică spunea că până nu vor fi schimbate persoanele ce îndeplinesc o importantă activitate de stat, situaţia în ţara noastră nu se va schimba cu nimic, pentru că în conducerea superioară de partid e o dinastie de ’tirani’. De asemeni Palade Petru şi cu Costică Lovin s-au interesat la Isailă Claudia despre modul cum soţul acesteia a trecut frontiera de stat a ţării noastre în mod ilegal în anul 1988 şi cum o duce în prezent. Isăilă Claudia le-a spus că nu ştie concret cum a procedat soţul său dar ea a depus cerere de plecare definitivă din ţară la soţ în Austria, şi de acolo să încerce să se stabilească în Australia.”

Notă ofiţer: verificarea aspectelor semnalate şi prin sursa „Pascu”.

Lovin Costică este fiul lui Vasile şi Catinca, născut la 14.05.1939 în Bacău, membru al cultului AZŞ, tîmplar la Cooperativa “Sporul” din Bacău, fost informator abandonat pentru nesinceritate.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: