Posted by: remembering7 | July 22, 2009

De ce?


„Este o halucinaţie că aş fi putut influenţa CNSAS”

După terminarea conferinţei [de presa], „Baciul” a făcut, în exclusivitate pentru EVZ, o dezvăluire care aruncă o umbră de îndoială asupra obiectivităţii cu care CNSAS a analizat cazul său: „L-am sunat de mai multe ori pe Mircea Dinescu în ultimele trei săptămâni, pentru a-l ruga să grăbească procedurile şi să se dea cât mai repede un verdict. El mi-a explicat că procedurile sunt complicate, fiindcă e nevoie de aprobări de la Armată, de la SIE, DIE şi nu mai ştiu de unde”.

Dinescu este membru influent în CNSAS şi, cu toate că legea nu o interzice, în mod normal acesta n-ar trebui să comunice cu persoanele vizate în timpul studierii dosarului. În plus, este cunoscută prietenia dintre Gigi Neţoiu, care a stat de multe ori în spatele „Baciului”, şi Mircea Dinescu. „Este o nebunie. Credeţi că o instituţie precum CNSAS se poate influenţa pe prietenii? Este o halucinaţie că aş fi putut influenţa CNSAS”, a negat cu vehemenţă Popescu.

Mircea Dinescu, membru al Colegiului CNSAS, confirmă că a fost sunat de Gică Popescu, dar precizează că fostul fotbalist nu a încercat să influenţeze în niciun fel verdictul. „M-a sunat, cum poate să mă sune oricine, că vrea verdictul cât mai repede. Era dreptul său să ceară asta. Nu mi-a cerut niciun moment un verdict pozitiv, doar să ne pronunţăm cât mai repede”, ne-a declarat Dinescu.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: