Posted by: remembering7 | August 30, 2010

Scrisoare catre Safira


Vasilica Croitor publica “Scrisoarea Ap. Petru către Safira” sub titlul “Despre morti numai de bine” 🙂

Iubită soră Safira,

În numele tuturor apostolilor și al ucenicilor din Ierusalim, vă transmitem sincere condoleanțe pentru pierderea soțului dumneavoastră și scumpului nostru frate Anania.

Moartea sa năprasnică ne-a surprins pe toți cei care am fost de față. El era încă un om tânăr și avea viitorul înainte. Totuși, ne bucurăm că în timpul în care a fost printre noi, fratele Anania a fost un om care a iubit lucrarea lui Dumnezeu și s-a implicat cu multă dăruire. Biserica va fi întotdeauna recunoscătoare pentru darul făcut de fratele Anania pentru lucrarea lui Dumnezeu. Ne aducem aminte cu plăcere spiritul de sacrificiu grație căruia a pus la piciorele apostolilor suma de bani cu care a vândut moșioara.

Nu are rost să vă întristăm inima de femeie văduvă cu detalii despre modul în care soțul dumneavoastră a plecat dintre noi. Dumnezeu este bun și dacă a avut în vedere faptele sale îl va primi la Sine. Cât despre noi, ne-am arătat respectul față de el prin funeraliile organizate în amintirea sa. Flăcăii din biserică l-au purtat pe umeri și l-au pomenit ca pe un om cu multe calități.

Chiar dacă se vor găsi unii oameni mai târziu să întineze memoria acestui frate, noi vă asigurăm că vom păstra mereu în amintire fapta frumoasă pe care a făcut-o pentru a susține financiar lucrarea Domnului. Dezgroparea trecutului nu mai are niciun rost acum. Dumnezeu să vă mângâie și să vă păstreze netulburată de evenimentele din jurul morții regretatului dumneavoastră soț, Anania.

Cu respect, Sf. Ap. Petru

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: