Posted by: remembering7 | February 14, 2011

Agentul 007 in actiune -5


O alta nota informativa indica faptul ca N. D., desi este oficial contabil-sef al Uniunii, se afla in imposibilitatea de a lua masuri financiare din cauza lui Danetiu Ioan, fostul contabil-sef, care se opune chiar si ca N. D. sa aiba semnatura in banca. In cele din urma Pavel Crisan este obligat sa ii adauge specimenul de semnatura la Banca Nationala.

Inca o nota informativa precizeaza ca Pavel Crisan incearca sa il reabiliteze pe Danetiu Ioan, care fusese schimbat din functia de contabil-sef. Crisan da chestionare lui N. D., lui N. Tanase – contabil principal la inventar, si lui Mateescu George – casierul Uniunii, chestionare scrise de Danetiu. Crisan dorea sa arate ca Danetiu este nevinovat. Planul lui Crisan era sa depuna aceste chestionare la Departamentul cultelor pentru a-l reabilita pe Danetiu. Departamentul ceruse, insa, note explicative pentru situatia creata.

Cei trei nu au tinut cont de dorinta lui Crisan, si au dat declaratii ample la fel ca la revizia Departamentului. Tanase a aratat ca Danetiu nu a predat inca cheile de la depozit. Mateescu indica faptul ca Danetiu are inca cheia de la casa de bani. Crisan l-a chemat pe N. D. si i-a spus ca e necinstit prin declaratia data impotriva lui Danetiu. “Deci voi l-ati daramat pe Danetiu”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: