Posted by: remembering7 | February 15, 2011

Agentul 007 in actiune – 6


“Matei” relateaza despre discutiile purtate in legatura cu neregulile financiare de la bisericile Popa Tatu si Labirint.

Scuza principala a lui Crisan si Tachici: “Nu avem consilier economic” care sa se ocupe de aceste situatii [iar ei aveau pe unul anume in minte]. N. D. a declarat: “Fiecare  credincios sa se conformeze doctrinei noastre bazata pe Biblie in legatura cu contributiile”. Pavel Crisan, vadit nemultumit, replica: “Adica sa ii obligam sa dea bani?” N. D. raspunde: “Nu, ci darurile sa nu intre in mod laturalnic in buzunarele altora, ci sa se urmeze calea legala”.

(Se spune ca nepotul lui Pavel Crisan, pastor in Moldova, i-ar fi spus sau scris lui Crisan: “Unchiule, nu ti-am putut strange decat 100 de lei pe care ti-i trimit”. Pastorul Piturlea de la Moinesti cunoaste foarte bine aceasta situatie, si altele.)

“Cunosti ceva”, raspunde Crisan, “daca stii, du-te, prinde-i, si da-i in judecata, eu nu stiu nimic”. N-au reusit sa il puna pe Parvan consilier economic si cauta sa il schimbe pe N. D. folosind lucruri nejuste.

Nota biroului Securitatii: Crisan Pavel si altii din conducere nu-l pot admite pe N. D. pentru ca vrea sa se incadreze intocmai in legile statului nostru. Modul cum procedeaza Crisan evidentiaza faptul ca acesta vrea sa inlature cu orice pret persoanele cinstite din functiile de conducere.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: