Posted by: remembering7 | August 3, 2011

Dunarea(nu Ion) – 21


“Agentul sa primeasca sarcini in legatura cu rezolvarea urmatoarelor probleme: a) lamurirea credinciosilor de a permite copiilor sa mearga in zilele de sambata la scoala, ca si tinerii in armata sa indeplineasca ordinele conform programului din unitatea respectiva; b) lamurirea credinciosilor pentru a admite comercializarea alcoolului; c) lamurirea credinciosilor de a admite casatoria intre tinerii adventisti si neadventisti; d) renuntarea treptata la practica studiului biblic cu instructor ai scolii de sabat; e) limitarea influentei pastorilor in randul credinciosilor.”


Responses

  1. Grele sarcini insa ele se cam bat cap in cap. Pentru ca activitatile de “lamurire” le facea cu o putere sporita chiar personajul care la punctul e) trebuie sa-si reduca influenta si, implicit, puterea de “lamurire”. 😉

  2. Ar merita scrisă o carte doar despre punctele astea…

  3. Hm…. Interesant nu este cuvantul potrivit. Mai degraba inspaimantator. Desi stiu ca e adevarat, nu ma pot conecta la realitatea emotionala a acestor “instructiuni”

  4. El era deasupra pastorilor de rand. Urmeaza detalierea a ce insemna reducerea influentei pastorilor si cum trebuia realizata. Nu stiu de ce, dar am impresia ca citind indicatiile de acum 40 de ani ele mi se par mai actuale ca oricand. Sau cel putin vad ca sunt aplicate cu constiinciozitate de adminstratorii actuali. Sa ma contrazici daca nu am dreptate. Pe maine!

  5. Ai fi persoana potrivita sa o publici 😉

  6. Ai nevoie de o “vaccinare” 🙂


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: