Posted by: remembering7 | August 29, 2011

Dunarea(nu Ion) – 31


In acest context, agentul “Dunarea(nu Ion)” incearca pe fata, in declaratii fata de ceilalti lideri adventisti, sa se opuna proiectului comunistilor, dar in practica le da acestora din urma sansa sa actioneze nestingherit.

Va mai aduceti aminte de intalnirea de la Capitala cu inspectorul cultelor si reprezentantii Adventistilor, pe tema arondarilor? Agentul “Dunarea(nu Ion)” venise mai devreme la intalnire si “aranjase” el apele cu inspectorul de culte, caruia i se supunea obedient, expediindu-i pe ceilalti membri ai delegatiei Adventiste.

Agentul “Eremia Augustin” relateaza intr-o nota informativa despre modul in care au fost arondate bisericile Rond si Vasile Lascar sub presiunea Departamentului cultelor. Acesta mentioneaza si faptul ca presedintele Crisan a plecat din Bucuresti la Arad exact cand trebuia sa sustina cauza, iar la intoarcere i-a acuzat pe pastorii Ioan Pascu si Constantin Alexe, dar mai ales pe Ioan Tachici facandu-i raspunzatori de arondarea celor doua biserici. Stia cum sa paseze responsabilitatea.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: