Posted by: remembering7 | January 16, 2014

Update


Domnul Ion Buciuman, cu care am avut cu ceva timp in urma un schimb de opinii pe marginea dosarului de Retea “Basarab”, mi-a atras atentia ca CNSAS a publicat pe pagina web a institutiei o Adeverinta prin care este infirmata colaborarea cetateanului Buciuman Ion cu Securitatea. Intrucat viteza de incarcare a blogului este extrem de mica unde ma aflu, si documentele nu se incarca, va invit sa vizualizati documentul direct pe pagina CNSAS-ului la sectiunea Adeverinte, sub numele Ion Buciuman decizie din anul 2013.

Advertisements

Responses

  1. VA ROG, DACA NU VA SUPAR PREA MULT, SA IMI PRECIZATI ASPECTE URMATOARELE: 1)-DE CE NU DORITI SA SPUNETI NIMIC DESPRE ACTIVITATEA DE SECURIST SI TURNATOR AL PASTORULUI ADVENTIST (…) !!! ; 2)-CUM A FOST POSIBIL CA PASTORUL ADVENTIST (…) SA FACA ARMATA LA TRUPELE DE SECURITATE, SA FIE FURIER=CURIER LA COMPANIA, SA PRIMEASCA PERMANENT BILET DE VOIE DE VINERI SEARA PANA SAMBATA SEARA PENTRU A PARTICIPA LA SERVICIUL DIVIN AL BISERICI ADVENTISTE, IN TIMP CE ALTI SOLDATI ADVENTISTI ERAU CONDAMNATI SI EXECUTAU ANI GREI DE PUSCARIE !!!

    ASTEPT RASPUNS. DUMITRASCU PETRE EFORIE-NORD STR. 1 MAI NR. 5 JUDETUL CONSTANTA TELEFON: 0241743048

  2. Am aprobat comentariul doar pentru ca altii care vor citi si au trecut prin situatii similare in armata sa va poata oferi raspunsul. Sau poate ca pastorul in cauza va poate oferi detalii. Personal, nu ma ocup de cazuri individuale, nu fac obiectul cercetarii mele.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: